Renovlies Rhenen

Renovliesbehang Rhenen

Vogelenzang te Rhenen Woonwijk Vogelenzang dankt zijn naam aan de kalkzandsteenfabriek Vogelenzang. Vanaf de brug over de Rijn gezien ‘rechts’. Voor ongeveer 250 gezinnen is hier een nieuwe toekomst weggelegd. Prachtige groenpartijen, zichtlijnen en waterpartijen omringen de hedendaagse architectuur.

Heeft u een nieuwbouw woning of appartement gekocht van Van Wijnen Arnhem in de prachtige Rhenense woonwijk Vogelenzang en bent u op zoek naar renovlies – renovlies behang wandafwerking, dan bent u bij schildersbedrijf J. van Dijk & Zonen B.V. uit Veenendaal op het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd gecertificeerd bedrijf in het uitvoeren van renovlies. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd conform OnderhoudNL garantie voorwaarden. Kijk voor meer informatie over renovlies op onze pagina Renovlies van deze website.

Wij zijn onder meer actief in midden Nederland in de nieuwbouw projecten: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Nijmegen, Oosterhout, Rhenen, Utrecht, Veenendaal – Oost, Vleuten, Wageningen, Beuningen, ‘s Hertogenbosch, Deventer.

Neem gerust contact met ons op: telefoonnummer 0318-519024 of via info@schildersbedrijfjvandijk.nl