logo loydsaf logo  

 

Altijd garantie op vakwerk met de OnderhoudNL Garantie!

OnderhoudNL Garantie

U wilt als particulier, bedrijf of VvE een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf die niet alleen vakbekwame mensen heeft, maar ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt.
 
De OnderhoudNL Garantie hanteert consumentenvoorwaarden en garantie die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Zie ook de website www.onderhoudnl.nl

Doordat wij in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s en worden gecontroleerd op kwaliteit, zijn wij toegelaten tot OnderhoudNL Garantie. Deze unieke regeling biedt ook u de optimale garantie, zekerheid en vertrouwen.

VCA

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu). De checklist is een uitgebreide vragenlijst die gebruikt wordt als doorlichtings- en screeningsysteem ten behoeve van aannemers (opdrachtnemers, contractors) die bij opdrachtgevers werkzaamheden verrichten. In feite is VCA meer dan een checklist. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Al onze medewerkers beschikken over een VCA diploma.

OnderhoudNL Garantie

FOSAG heet voluit de Koninklijke Vereniging Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf. Bij het 100-jarig bestaan is het predikaat Koninklijk aan de Vereniging toegekend, die intussen al meer dan 120 jaar bestaat.

Vanaf 2016 heeft FOSAG haar naam gewijzigd in OnderhoudNL Garantie. Schildersbedrijf J. van Dijk & Zonen B.V. is aangesloten bij OnderhoudNL Garantie. 
 
Wie onderneemt in de schilders-, afwerkings- en glaszetbranche kan niet buiten actuele informatie. Ook moet goed advies op afroep beschikbaar zijn. OnderhoudNL Garantie kent niet alleen de branche door en door, maar is de branche.