Garantie

ALTIJD GARANTIE OP VAKWERK MET ONDERHOUD-NL GARANTIE.

U wilt als particulier, bedrijf of VvE een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf die niet alleen vakbekwame mensen heeft, maar ook de zekerheid dat het bedrijf zijn afspraken nakomt.

OnderhoudNL Garantie

Doordat wij in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma’s en jaarlijks worden gecontroleerd op kwaliteit, zijn wij toegelaten tot OnderhoudNL Garantie.

OnderhoudNL Garantie hanteert consumentenvoorwaarden en garantie die zijn overeengekomen met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. Zie ook de website www.onderhoudnl.nl Deze unieke regeling biedt ook u de optimale garantie, zekerheid en vertrouwen.

Wie onderneemt in de schilders-, afwerkings- en glaszetbranche kan niet buiten actuele informatie. Ook moet goed advies op afroep beschikbaar zijn. OnderhoudNL Garantie kent niet alleen de branche door en door, maar is de branche.


VCA

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu). De checklist is een uitgebreide vragenlijst die gebruikt wordt als doorlichtings- en screeningsysteem ten behoeve van aannemers (opdrachtnemers, contractors) die bij opdrachtgevers werkzaamheden verrichten. In feite is VCA meer dan een checklist. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Al onze medewerkers beschikken over een VCA diploma.