Schilderwerk

SCHILDERWERK, ONDERHOUD OF RENOVATIE: WIJ ZIJN U GRAAG VAN DIENST!

Schilderbedrijf J. van Dijk & Zonen B.V. uit Veenendaal kan u breed van dienst zijn.

• Binnen schilderwerk

• Buiten schilderwerk

• Schilderwerk voor particulieren

• Schilderwerk voor bedrijven

• Schilderwerk voor VvE ‘s

• Renovliesbehang – behangwerk

Als schildersbedrijf in Veenendaal kunnen we zowel binnen als buiten al uw schilderwerken uitvoeren, van één kamer tot een compleet project. Bent u uitgekeken op uw woning maar u wilt niet verhuizen? Met opnieuw schilderen en behangen kunnen we een prachtige metamorfose realiseren. Op verzoek helpen we u met een uitgebalanceerd kleuradvies.

Goed schilderwerk begint met een goede ondergrond. Onze vakmensen kijken altijd eerst welke voorbehandeling nodig is. Voor het behoud van uw kozijnen is voorkoming van houtrot óf tijdig houtrotherstel van essentieel belang. Voor VVE’s, woningcorporaties, bedrijven, stichtingen en instellingen stellen we een Meerjaren Onderhoudsplannen (MJOP) op, zodat u nauwkeurig kunt budgetteren en u de komende jaren precies weet waar u aan toe bent.

Ook op schilder gebied zijn er regelmatig nieuwe ontwikkelingen, waar wij snel op inspringen. Zo waren wij één van de eerste bedrijven in Nederland die de zelfreinigende buitenmuurverf van Sto, de Sto Lotusan G toepasten. Door de speciale samenstelling en oppervlakte structuur van deze verf regenen losse vuildeeltjes weg en ziet uw pand er blijvend beter uit.

Wij zijn officieel ThermoShield dealer. ThermoShield Exterieur is een intelligent en wereldwijd gecertificeerd milieuvriendelijk muurverfsysteem dat minstens 15 jaar meegaat, voor koelere gebouwen in de zomer,  warmere gebouwen in de winter en voor tot 20% lagere stooklasten en CO2 uitstoot zorgt

Over deze en andere mogelijkheden adviseren wij u graag!