Renovlies Arnhem

Renovlies behang Arnhem

Parkpaviljoens Wilgenvliet, Wonen in Middenhof, De Blauwe Wilgen, Erf aan de Weide, De Kijkers, Arnhemse Heeren, Het Kadehuis, Oosthof in Schuytgraaf, Buitenplaats Koningsweg, De Blauwe Wilgen, Het Nieuwe Kadekwartier, Villa De Rijn, Wonen aan de Rosendaalseweg, Schuytgraaf zijn allemaal nieuwbouw wijken/projecten in de gemeente Arnhem.

Heeft u een woning of appartement gekocht in Arnhem, Schuytgraaf of in een van andere woonwijken en bent u op zoek naar renovlies – renovliesbehang wandafwerking, dan bent u bij schildersbedrijf J. van Dijk & Zonen B.V. uit Veenendaal op het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd gecertificeerd bedrijf in het uitvoeren van renovlies. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd conform OnderhoudNL garantie voorwaarden. Kijk voor meer informatie over renovlies op onze pagina Renovlies van deze website.

          

Wij zijn onder meer actief in midden Nederland in de nieuwbouw projecten: Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Beuningen, De Meern, Doorwerth, Ede, Leusden, Nijmegen, Nijkerk, Oosterhout, Rhenen, ’s Hertogenbosch, Tiel, Utrecht, Vathorst, Veenendaal, Vleuten, Wageningen.

Neem gerust contact met ons op: telefoonnummer 0318-519024 of via info@schildersbedrijfjvandijk.nl