Renovlies Nijmegen – Beuningen – Ewijk

Hof van Nijmegen, Bongerd-dijcke, Zaligerhof, Lentsbuiten, De Waalsprong Nijmegen, Aan de Dijk, Park Fort Krayenhoff – Paviljoen 1, Park Waaijenstein, Wonen op de Set, Op de Terp Lent , De Regisseur Zuiderveld West, Lents Buiten, In de Boomgaard, Soetegaerde-Woenderskamp, Castra Nova, Wonen in de Waalsprong, Hoge Wei, Hart van de Waalsprong, ’t Hof van Campe zijn allemaal nieuwbouw wijken/projecten in de gemeente Nijmegen, Lent, Ewijk en Beuningen.

Heeft u een nieuwbouw woning of appartement gekocht en bent u op zoek naar renovlies – renovliesbehang wandafwerking, dan bent u bij schildersbedrijf J. van Dijk & Zonen B.V. uit Veenendaal op het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd gecertificeerd bedrijf in het uitvoeren van renovlies. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd conform OnderhoudNL garantie voorwaarden. Kijk voor meer informatie over renovlies – renovliesbehang op onze pagina Renovlies van deze website.

 

     

Wij zijn onder meer actief in midden Nederland in de nieuwbouw projecten: Amersfoort, Arnhem, Ede, Nijmegen, Oosterhout, Rhenen, Utrecht, Veenendaal – Oost, Vleuten, Wageningen, Beuningen, Bennekom, Renkum.

Neem gerust contact met ons op: telefoonnummer 0318-519024 of via info@schildersbedrijfjvandijk.nl